Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Pane Zálešáku, přál bych nám všem, aby se splnila vaše nereálná představa: že vláda strany levicové s Babišovými populisty a Bělobrádkovými všehoschopnými  (a v zádech s dalším populistou Okamurou) bude vládou schopnou.  Nebude ani náhodou - vizi nemá ani jeden z vůdců.  Mám na mysli vizi reálnou.

2 2
možnosti
RH

Jakou pomluvu máte na mysli? Kritika prezidenta a pomluva prezidenta jsou dvě odlišné věci. Kritika je v demokracii žádoucí, zatímco pomluva je veskrze nemorální.

11 0
možnosti
VH

Vy souhlasíte "s odstavením Nečasova kabinetu"?  Jakpak byl odstaven?  Pokud vím, předseda vlády - na základě více-méně osobního skandálu - podal demisi.  V případě demise premiéra automaticky odstupuje celá vláda.  Tomu vy říkáte "odstavení".  

  Jen na okraj:  Soustavné pomlouvání této vlády (ekonomicky nejúspěšnější) vám nevadilo?

12 2
možnosti
JN

Nečasova vláda byla ekonomicky nejúspěšnější? Tak to jste mně rozesmál ... :-)

2 3
možnosti

Jen natvrdlý člověk může psát o pomluvách a výmyslech.Jediný důvod kritiky je nesouhlas s politickou a společenskou činnosti prezidenta Zemana.

8 1
možnosti
PV

P45a35v97e92l 45V90é19b53r

4. 1. 2014 9:38

Na řízenou kampaň proti komkoliv (a čemukoliv), co by se mohlo stát stmelujícím prvkem naší společnosti mám podezření už dost dlouho. Např. v době hysterické kampaně "Ne radarům" jsem takhle projížděl Prahou po Jižní spojce - a tu, hle, obrovský bilboard s nápisem "Petici proti radarům podepsalo:" a za tím elektronický displej, na kterém utěšeně naskakovala čísilka rychlostí postřehnutelnou i z jedoucího auta (tedy velmi rychle). Tehdy mě poprvé napadlo, že takový bilboard, navíc s displejem, není levnou záležitostí a kdo to tedy platí.

Od té doby se mé podezření jenom potvrzuje.

10 0
možnosti

Také si kladu otázku, kdo zde dělá tyto desinformační kampaně. Hecování v duchu závisti a nenávisti včetně obvyklých lží je typické pro komunistický desinformační aparát. Komunistický desinformační aparát funguje dále? Kdo tolik usiloval prosadit Miloše Zemana do čela státu, který je evidentním pokračováním klausovské postkomunistické éry? Tito desinformatici mají zjevně peněz dost!

:-)

0 0
možnosti
LN

"Novinářům, redaktorům a reportérům nevadí, že nás politici nepředstavitelně zadlužují a bují korupce. Jim vadí, že premiér v soukromém rozhovoru použil slovo „vole“, a že prezident zakopl o koberec."...ale to vše je pravda...nikoli pomluva vážený pane......pomluva je něco co někdo řekne aby druhého poškodil, ale není to pravda.....tedy pomluvou není ani holá věta..."Prezident nepije."..... která je sice nepravdivá...ale prezidenta nepoškozuje....

8 2
možnosti
PV

P78a88v74e22l 62V36é15b25r

4. 1. 2014 9:47

A vy, vy pijete? A pokud tak nějak normálně, tak vás nikdo nenazývá opilcem. U prezidenta nikdo neví, jestli pije mnoho, nebo jen tak nějak normálně (no, všichni VĚDÍ, že mnoho a důkazy nepotřebují). A ta slavná rádoby šavle ... vás nenapadlo, že člověk se silnou cukrovkou a začínajícími potížemi s nohama zavrávorá ledaskdy ... a krom toho, opilcům nějaký pád většinou neuškodí, natož aby si pochroumali koleno. Jenomže všichni VĚDÍ, že Zeman pije a tak, coby dobře motivované ovce následují hlas svého berana a pomlouvají svého prezidenta. Co kdyby náhodou stmelil naši společnost, to by se někomu nemuselo líbit. Tož ho trochu pomluvíme, z jeho neodmítání alkoholu uděláme nezřízené pití, z jeho potíží s nohama uděláme následek pití a národ se postará o ostatní.

6 6
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik