Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Autor si zřejmě neuvědomuje, že nás nyní zadlužuje především Rusnokova (=Zemanova) vláda v demisi a pokračovat v tom hodlá i budoucí koaliční vláda. :-P

5 4
možnosti
DH

asi jste si nevšiml,že to není pomlouvání ale konstatování skutečnosti.

8 4
možnosti
LM

Kdo stojí za soustavným pomlouváním prezidenta a vlády? jasná otázka, jasná odpověď: soudruh Zeman a to že se autorovi líbí jeho paňáca Rusnok na tom nic nemění.

3 8
možnosti
BM

To koho jste volil hovoří za vše. Obávám se, že nebude dlouho trvat ocitneme se v takovém chaosu, že Nečasova vláda proti tomu bude ideál stability. Ostatně prezident jeho vládu nesvrhl, to je pouze fikce. Neboť ona se odrovnala sama, kdyby se pořád mezi sebou neškorpily a premiér by se nezbláznil do blondýny, tak vláda trvala doposud i kdyby se pan Zeman stavěl na hlavu.....

A co myslet o současném premiérovi, který když někam jede, tak za ním kolona aut doprovodu, a kolem tolik ochránců, že to nemá ani francouzský prezident. To jenom pro příklad.....

7 3
možnosti
Foto

Stručné a střizlivé ... a imho realistické R^

5 3
možnosti

Kdykoliv zahlédnu na netu jakoukoli zmínku o špatnostech nynějšího prezidenta a vlády, pláču a želím nezvolení KS. To by zde nastal ráj na zemi. ;-D Někomu to asi voliči zkazili.

12 0
možnosti

"ve volbách do PS jsem dal hlas Babišovi"

To stačilo :-/

2 1
možnosti
MS

Zálešáku! Nebuď naivní! Sloužíš zemanovské ideologii vědomě za peníze nebo nevědomě s čirou naivitou? Ty si myslíš, že protizemanovskou kampaň řídí nějací deinformacitici? Ti, co ho nechali zvítězit? Nebo snad jiní?

Ale Nečasovu vládu neodstranil Zeman! Ten se tím jen chlubí! Zemanovu vládu ve skutečnosti odstranili ti desinformatici, kteří vyhecovali národ ke zvolení Zemana, a navíc kmotrovský boj v řadách ODS.

A změnu politiky chceme všichni myslící lidé! To, co nám tu předvádějí politici od Klausovy a Zemanovy Opoziční smlouvy není normální politika a normální život!

A Tvoje adorace Zemanovy vlády je absurdní. Teprve časem jasně zhodnotíme, zda slouží víc Zemanovi nebo občanům.

Pozoruhodný je Tvůj odstavec o nevědomky zachyceném rozhovoru Rusnoka v poslanecké sněmovně, který požaduješ komunistickým stylem zatajovat, místo toho, abys požadoval pravdivé informace o Rusnokovi. To je gól!

Nám všem myslícím lidem vadí, že politici rozkrádají naše peníze a nás stále více zadlužují. Zemanova vláda udělala „škatulata hýbejte se“, ale zda to bude ve prospěch občanů, to teprve můžeme zhodnotit s latencí několika let! :-)

5 5
možnosti
MP

Minulou vlády odvolal ve skutečnosti Ištvány smyšlenou kauzou, kde ani na příští vánoce nebude mít žádné důkazy a stále bude vyšetřovat...

7 2
možnosti
MP

Zajímavá připomínka, Rath byl nafoukaný, ale hlavně jako ministr byl katastrofálně neschopný. Zakázal lékařům léčit nad určitý limit, čímž byli donuceni porušovat Hipokratovu přísahu. V VZP udělal zmatky, atd. Pokud byl takový lékař jako ministr, muselo mu hodně pacientů umírat. Jeho mezilidské vztahy, když se přímo vyžíval v urážení a ponižováni /pane bakaláři, pane bakaláři../ byly také katastrofální. Nehodnotím jeho větu- nevím, půjdu lin dnes na večeři k manželce či milence...

1 5
možnosti

Není to tak jednoduché! Davida Ratha také nemusím. Ale nesmíme ho obviňovat z něčeho, za co nemůže!

To vážné poškozování lékařů a pacientů nenastavil David Rath. To je nastaveno od počátku ve stylu financování našeho zdravotnictví formou veřejnoprávního pseudopojištění, které je postaveno na iluzi dostupnosti kvalitní zdravotní péče a iluzi sociálního zajištění chudých.

Pacient je zcela nedpovědný za proplacení zdravotní péče a je zcela neodpovědný za čerpání zdravotní péče, což vede samozřejmě k nedostupnosti kvalitní zdravotní péče bez korupce či protekce.

Navíc lékař nesmí léčit svého pacienta podle jeho potřeb, pokud se nechce vystavit riziku, že bude pacientovi doplácet na jeho zdravotní péči.

Konečně letos tyto ďábelské moresy Ústavní soud proklamoval jako neústavní, což však našim politikům nevadí, protože v těchto moresech hodlají pokračovat svojí nadále neústavní vyhláškou určující způsob odměňování!

NEPODLÉHEJME DESINFORMAČNÍM KAMPANÍM! A nedělejme si iluzi, že pochopíme to, co nechápou ani naši politici, kteří ty nesmyslné zákony tvoří! Vše je dnes tak složité, že ani lékař nedokáže pochopit, jaké má problémy s prolpácením zdravotní péče jeho kolega vedle. :-)

1 1
možnosti
MP

Hodnotím člověka zásadně podle toho, co užitečného dělá pro společnost,, jak kvalitně ovládá svou profesi, za druhé, jaké jsou jeho mezilidské vztahy. V soukromí máme každý nějaké chyby.Soukromí VIP osob beru jen jako bezvýznamné zajímavosti, nic víc. Nikdo není dokonalý. Kdo jsi bez viny, hod kamenem...

0 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Jsem z generece poválečných ročníků. Mám rád jižní Moravu.

Seznam rubrik